• Prezentare generală
  • Contact

Firma

Prezentare generală

Societatea noastra a fost infiintata in 1991 si de atunci desfasoara o activitate sustinuta in conceperea si executia de echipamente pentru firme si laboratoare implicate in domeniul metrologiei. Aparatele executate de catre firma noastra corespund standardelor celor mai exigente cu privire la productia de etaloane de masura.
Personalul nostru are o experienta indelungata in domeniul incercarilor si verificarilor metrologice, cunostiinte accumulate in perioada in care majoritatea dintre angajatii nostrii au lucrat in cadrul Institutului National de Metrologie.


Scopul nostru a fost permanent nivelul tehnic al produselor noastre. Astfel am reusit sa oferim unei piete in formare si cu un nivel tehnic foarte divers, echipamente unicat si in serie mica, care sa deserveasca nevoile curente ale clientelei noastre.
Putem spune, fara falsa modestie, ca la ora actuala, pe piata romaneasca, suntem una din firmele de referinta in domeniul aparatelor de etalonare si verificare a termorezistentelor, a calculatoarelor de debit si a masuratorilor magnetice.
Suntem o firma mica, cu un profesionalism ridicat, care prin flexibilitatea ridicata poate fi o solutie nevoilor unor clienti din domeniul industrial.

Firma

Contact

SC QED Electronics Design SRL

RO 22508760
J40/18490/2007

Telefon / Fax

+40374.20.54.80

Adresă

Bulevardul Basarabia nr. 256, Bucureşti Sector 3
În incinta parcului industrial FAUR Bucureşti.


Vizualizare hartă mărită